Diensten

Onze afbouwspecialismen

Met onze jarenlange ervaring en brede expertise kunnen we een compleet afbouwpakket aanbieden. Fleurbaaij is het enige aanspreekpunt, dat werkt wel zo makkelijk. De grote verscheidenheid aan afbouwproducten en specifieke ervaring stellen ons in staat om verrassende combinaties te creëren. Alle genoemde producten leveren we vanuit eigen huis. Voor dat wat we niet zelf doen, staat een team van vaste partners klaar. Hen kennen we door en door en vertrouwen we blindelings. 

Totaalafbouw betekent ook dat we écht samen met jou aan de slag gaan voor om de meest optimale oplossing voor verschillende projecten te realiseren. We zijn niet gebonden aan onze eigen producten, maar denken met je mee over de juiste combinatie van afbouwoplossingen zodat we de beste versie van het project kunnen neerzetten. We willen onszelf blijven uitdagen en jou blijven verrassen. Dat is de drijfveer van team Fleurbaaij.

Wanden

Als het aan ons ligt, verdient iedereen de ideale omgeving om in te wonen, werken of verblijven. Daarom springen we (óók op blauwe maandagen) iedere dag met veel plezier uit bed om jouw dromen werkelijkheid te maken. Je voelt je immers het lekkerst in een gebouw dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Plafonds

Op basis van de functie van de ruimte en jouw wensen, adviseren we graag in de materialen die gebruikt kunnen worden. We werken alleen met de beste merken om kwaliteit te garanderen. Metal stud- of systeemplafonds. Die werken we natuurlijk naadloos af met strak stuc- of spack-spuitwerk.

Stucwerk

Weer of geen weer, wij stuken lekker door. Met jarenlange ervaring en expertise heeft Fleurbaaij een mooie reputatie op het gebied van stucwerk opgebouwd. Met vakmanschap ontstaan er prachtige ruimtes. Zowel binnen als buiten.Of de klus nou eenvoudig is of juist zeer gedetailleerd: wij klaren hem we

Tegelwerk

Fleurbaaij draait zijn hand niet om voor vakkundig tegelwerk. Van robuuste natuurstenen tegels tot fijne, decoratieve mozaïekpatronen. Het is ons allemaal niet te gek. Tegels zijn niet weg te denken uit ons interieur, dus we staan ook voor jouw project klaar om te tegelen.  

Vloeren

Op het gebied van vloeren zijn er talrijke mogelijkheden. Laat ons met je meedenken. We leggen al zó lang zó veel vloeren, we weten waar we het over hebben en hoe jij het meest gaat genieten van de nieuwe vloer. Met een flinke dosis ervaring weten we goed wat we doen.

Gevelisolatie

Fleurbaaij is al jaren gecertificeerd op het gebied van buitengevelisolatie en levert dus altijd de juiste oplossing voor iedere isolatieproblematiek. Met onze isolatiesystemen houden we ’s winters de warme lucht binnen en de koude lucht buiten en in de zomer andersom.

Heb je een vraag over een van onze specialismen?

Laat je nummer even achter, dan bellen we je terug. Onze adviseurs beantwoorden je vragen graag. 

Maatmeubilair

Variërend van eenvoudig, modern en praktisch ingericht tot exclusief, met een klassieke uitstraling of in spannende combinaties van massief hout, metaal en glas. Wat de wensen ook zijn, onze specialisten denken graag mee over de mogelijkheden. 

Vloerbedekking

Naast dat we veel verschillende vloeren leggen, stofferen we ze met net zoveel plezier. Net als bij onze andere diensten, zijn ook de mogelijkheden rondom vloerbedekking weer lekker veelzijdig. Er zijn verschillende structuren denkbaar, allemaal met een eigen uiterlijk en functie.

Onderhoud

Fleurbaaij zorgt ook voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak door onze verschillende onderhoudscontracten.Wij kennen drie typen onderhoud. Jouw wensen én de specifieke eisen voor het gebouw zijn leidend bij de keuze voor het meest geschikte onderhoud. 

Spackspuitwerk

Strakke muren en plafonds, wij weten er wel raad mee. Naast het stucwerk dat we leveren, spackspuiten we ook heel wat af. Spackspuitwerk is een afwerking met een kleine of grove korrel en wordt met een spackspuitmachine aangebracht. Daardoor zijn muren en plafonds super snel super strak.