Stucwerk

Bij Fleurbaaij loopt alles gesmeerd!

Weer of geen weer, wij stuken lekker door. Met jarenlange ervaring en expertise heeft Fleurbaaij een mooie reputatie op het gebied van stucwerk opgebouwd. Met durf en vakmanschap ontstaan er prachtige ruimtes. Zowel binnen als buiten. 

Naast binnen- en buitenstucwerk staan onze stukadoormeesters ook paraat voor het stuken van plafonds en de complete afwerking (inclusief sierlijsten en ornamenten). Kortom: of de klus nou eenvoudig is met basic spuitwerk of juist zeer gedetailleerd, zoals bij sierlijsten en koven: wij klaren hem wel. 

En voor wat we niet zelf doen, staat een team van vaste partners klaar. We kennen hen door en door en vertrouwen ze blindelings.

Totaal afbouw wil ook zeggen dat we geïntegreerd mee kunnen denken in de meest optimale oplossing voor jouw project. Wij zijn niet gebonden aan onze eigen producten, maar denken na over juiste combinatie van afbouwoplossingen zodat het project hier beter van wordt. Het is altijd opnieuw verassend hoe we daarmee een project beter kunnen maken. Daarnaast vind het Fleurbaaij team dat nog eens super gaaf om te doen.

Mogelijkheden

Zodra Fleurbaaij zich ergens in vastbijt is niets meer te gek. Of het nou een buitengevel is die moet worden voorzien van mooi stucwerk, een binnenwand of een plafond met ornamenten en sierlijsten: we’ve got you covered!

Richtlijnen

Om de kwaliteit die we zo graag willen leveren ook daadwerkelijk te garanderen, houden we ons strak aan de richtlijnen van de verschillende aspecten die met sier- en/of spuitplesterwerk te maken hebben. Dat zit wel snor.

Maatwerk

De ideeën en creativiteit van de bedenker tot leven brengen. Dat is ons doel. Daarom luisteren we nauwkeurig naar de wensen en denken we mee waar nodig. Zo leveren we maatwerk voor ieder project.

Stuc voor stuc mooie projecten

We smeren heel wat af en toveren daarmee een glimlach op de gezichten van onze opdrachtgevers. Deze wanden en plafonds zijn al voorzien van een flink staaltje stucwerk, dus laat je inspireren. Zin om jouw project te zien schitteren met een mooie laag pleisterwerk? Neem dan gerust contact met ons op. De Fleurbaaij professionals staan te popelen om je van dienst te zijn. 

  • Alle
  • Nieuws
  • Plafonds
  • Projecten
  • Spackwerk
  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Vloeren
  • Wanden

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer informatie over ons smeersel.

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?