Maatmeubilair

Stijlvol met Fleurbaaij

Wat maakt een gebouw meer uniek dan maatmeubilair? Variërend van eenvoudig, modern en praktisch ingericht tot exclusief, met een klassieke uitstraling of in spannende combinaties van massief hout, metaal en glas. Wat de wensen ook zijn, onze specialisten denken graag mee over de mogelijkheden. 

Soepel geïntegreerd in het totaalinterieur, of juist in contrast daarmee: we begeleiden je deskundig in de keuze en het ontwerp van kastsystemen, baliepartijen, bureaus, stoelen, tafels, bewegwijzering en alles wat je verder nog kunt bedenken. Uiteraard werken we volledig Arbo-verantwoord. 

We schenken zowel aandacht aan functionaliteit als aan flexibiliteit en uitstraling. Benieuwd wat we op dit gebied voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met een van onze specialisten! 

Mogelijkheden

We zouden hier natuurlijk kunnen vertellen dat alles mogelijk is, maar maatwerk is maatwerk, dus wat de mogelijkheden zijn, hangt af van je vraag. Die kun je overigens wel gewoon stellen hoor. Onze mensen staan voor je klaar. 

Combinaties

Een op maat gemaakte kast, een unieke balie  of een tafel die niemand anders heeft. Het kan allemaal, of allemaal samen! Er zijn verschillende combinaties mogelijk. De vakmensen van Fleurbaaij denken graag met je mee. 

Persoonlijk

Maatmeubilair vraagt om persoonlijke aandacht, iets dat bij Fleurbaaij te allen tijde hoog in het vaandel staat. We vinden het belangrijk dat jij blij wordt van de producten die we opleveren, of het nu maatmeubilair of iets anders is.

Projecten waar wij trots op zijn

Ons portfolio bestaat uit vele uiteenlopende projecten. We hebben veel ervaring met de verschillende aspecten die bij afbouw komen kijken. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, zodat je je even rustig kunt laten inspireren. Kunnen we je helpen bij een bouwproject? Neem gerust contact met ons op.

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer weten over stijlvol Fleurbaaij?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?