Wanden

Bij Fleurbaaij weten we van wanden

Als het aan ons ligt, verdient iedereen de ideale omgeving om in te wonen, werken of verblijven. Daarom springen we (m.u.v. blauwe maandagen) iedere dag met veel plezier uit bed om jouw dromen werkelijkheid te maken. Je voelt je immers het lekkerst in een gebouw dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Onze metal studwanden dragen relatief eenvoudig bij aan een goede indeling van een gebouw. We bieden passende wanden voor iedere functie, zoals woning scheidende wanden, ruimte scheidende wanden, gangwanden of schachtwanden.

 

We laten de wanden die we plaatsen natuurlijk netjes achter. De afwerkmogelijkheden zijn divers en de combinatiemogelijkheden daarmee ook. We werken jouw wand met alle plezier af met behang, stucwerk of spuitwerk. Ga je liever voor een op maat gemaakte kastenwand? Dan regelen we dat voor je.

Mogelijkheden

De mogelijkheden met onze wanden zijn eindeloos en keuze uit afwerkingen eveneens. Vertel ons wat de wensen zijn, dan zorgen wij dat het wordt geregeld. Samen werken we aan het beste resultaat. Zo simpel is het.

Luxe systemen

Maximale flexibiliteit, extra design en transparantie. Onze luxe systeemwanden maken het allemaal mogelijk. Kleuren, vormen en materialen worden precies afgestemd op jouw stijl en behoeften. 

Maatwerk

Fleurbaaij komt tegemoet aan alle denkbare wensen. We nemen je graag mee in de vele toepassings-mogelijkheden die we bieden. Zo bepalen we samen met jou de juiste sfeer en functionaliteit voor de beste beleving.

Deze wanden gingen je voor

Fleurbaaij zet jaarlijks heel wat wanden, dus we kunnen er eindeloos over vertellen. We begrijpen echter dat jij misschien gewoon benieuwd bent naar de korte versie. Daarom hebben we een aantal van onze projecten voor je uitgelicht. Kun je rustig even rondkijken. Toch behoefte aan meer informatie? Dan kun je áltijd contact met ons opnemen.

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer informatie over wanden.

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?