Gevelisolatie

Daar zit je goed warm mee

Fleurbaaij is al jaren gecertificeerd op het gebied van buitengevelisolatie en levert dus altijd de juiste oplossing voor iedere isolatieproblematiek. Met onze isolatiesystemen houden we ’s winters de warme lucht binnen en de koude lucht buiten en in de zomer andersom: de warme lucht wordt buitengesloten, terwijl het binnen langer koel blijft. Een ander voordeel is dat deze isolatietechniek vocht wel naar buiten laat, maar regen afweert.
 
Wij kunnen gevels isoleren met diverse producten, zoals de buitengevelisolatie producten van STO en Strikolith. Of het nu gaat om nieuwbouw of een middeleeuws pand, de isolatie moet voldoen aan de eisen van deze tijd. Het is niet in iedere woning mogelijk, maar daar waar het wel mogelijk is kan het een grote besparing op de energierekening opleveren.
 

Isoleren

Het isolatiemateriaal wordt aan de buitenkant van de muur geplaatst om vervolgens te worden afgewerkt met stucwerk of andere gevelbekleding. Als isolatie aan de buitenkant niet mogelijk is, kunnen we het ook binnen plaatsen.

Energieneutraal

Met het oog op de klimaatdoelstellingen, is isolatie steeds belangrijker. Gevelisolatie draagt bij aan het energieneutraal maken van een gebouw. Met gevelisolatie is de muur veel beter geisoleerd dan met spouwisolatie.

Ervaring

Een verkeerd geplaatste voorzetwand kan zorgen voor vochtproblemen of bestaande problemen verergeren. Laat je daarom goed adviseren. Fleurbaaij is gecertificeerd: we weten waar we het over hebben.

Projecten waar wij warm van worden

Deze projecten hebben we voorzien van gevelisolatie. Dat is goed nieuws voor iedereen die de gebouwen betreedt, want dat betekent dat zij er lekker warm bij zitten in de winter en aangenaam koel in de zomer. Is jouw bouwproject ook toe aan een goede isolatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee!

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Wil jij er ook warmpjes bij zitten?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?