Over ons

Fleurbaaij biedt zorgeloze afbouwtrajecten!

Wij zijn klaar voor de 21ste eeuw. Wat ons onderscheidt in de afbouwbranche is onze innovatieve manier van denken en werken. Afbouweilanden zijn verleden tijd zijn, samenwerken levert meer op dan elkaar te slim af te zijn. Wij werken graag samen met andere moderne en ambitieuze partijen die deze visie delen.

Onze missie: “Wij zijn een plezierige club van ambitieuze mensen met een hoog branchegericht kennisniveau, waar zakelijk succes wordt behaald. Wij bereiken dit door opdrachtgevers passend te adviseren en een zorgeloos afbouw traject aan te bieden gefocust op samenwerken.”  

Één aanspreekpunt

Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt voor het totale afbouwwerk. Van stucwerk, tot vloeren, van verlichting tot interieur: je krijgt jouw eigen afbouworganisator. En dat voor alle projecten, nu én in de toekomst.

Constructieve samenwerking

Wij delen onze kennis en geven inzicht in onze processen. Zo creëren wij een open en constructieve samenwerking met bouwpartners en opdrachtgevers.

50 jaar ervaring

Al bijna 50 jaar is Fleurbaaij actief in de afbouwbranche om het verschil te maken. We maken gebruik van de oudste ervaringen én de nieuwste inzichten op het vakgebied, uitgerust met moderne systemen en gereedschappen op kantoor en op de werkvloer.

Onze aanpak

Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen. We bieden een totaalaanpak, waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Plan tot en met uitvoering, van buitenpleisterwerk tot en met binnenwand.

Dit levert jou de volgende voordelen op:

Onze offertes doorlopen allemaal zes heldere stappen.

1. Algemene offerte
Onze offertes zijn altijd duidelijk, leesbaar en visueel aantrekkelijk.
2. Verdiepingsslag
Als de offerte is goedgekeurd gaan wij uitgebreid met je om tafel om alle eisen en wensen en onze aangeboden oplossingen tot in detail door te spreken.
3. Contractfase
Pas als wij allemaal precies weten waarom, wanneer, wie en hoe het werk gedaan wordt of moet worden zetten we de handtekeningen.
4. Voorbereiding en afstemming
Bij de vierde stap gaan wij achter de schermen aan de slag met alle voorbereidingen en houden voortdurend contact met je over de planning en producten.
5. Realisatiefase
Conform het contract verzorgen wij de bouw. Tijdens het bouwen houden wij de planning zorgvuldig in de gaten, gaan onze mensen correct te werk en kun je uiteraard kwaliteit verwachten.
6. Nazorg en onderhoud
Als ons personeel de bouwvloer verlaat, is het werk nog niet gedaan voor Fleurbaaij. Wij houden contact voor de juiste nazorg, leveren uiteraard de afgesproken garanties en leven ons onderhoudscontract zorgvuldig na.
Vorige slide
Volgende slide