Plafonds

Bij Fleurbaaij zitten wij nog niet aan ons plafond!

De mogelijkheden zijn oneindig bij Fleurbaaij. Afhankelijk van de wensen, bijvoorbeeld wat betreft brandwering, akoestiek, geluidswering, duurzaamheid en vochtbestendigheid, maken wij graag een passend advies voor je.

Op basis van de functie van de ruimte en jouw wensen, adviseren we graag in de materialen die gebruikt kunnen worden. We werken alleen met de beste merken om kwaliteit te garanderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Rockfon, Ecophon en Armstrong voor akoestische of geluidsisolerende oplossingen of Derako voor, esthetisch hoogwaardige, houten plafonds.. Moet er een parkeergarage of buitentoepassing van plafond worden voorzien? Dan kan houtwol een oplossing bieden. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals metal stud- of systeemplafonds. Die werken we natuurlijk naadloos af met strak stuc- of spack-spuitwerk.

We houden de markt nauwlettend in de gaten. Die verandert immers in een razend tempo. Trends, materialen en functies worden continu opnieuw afgestemd op de veranderende wensen van de gebruikers en technische mogelijkheden. Daarom durven we te stellen dat Fleurbaaij voor vrijwel alle ruimtes het geschikte plafond kan leveren. Uiteraard denken we ook graag mee over combinaties met verlichting en scheidingswanden.

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn? Aarzel niet om contact op te nemen.

Mogelijkheden

Dat zijn er bijna te veel om op te noemen. Vertel ons je wensen, dan bieden wij een passende oplossing. Ook als je denkt ”dat dat wel niet zou kunnen”, schroom niet. We denken graag met je mee tot het wél kan. 

Luxe systemen

Van systeemplafonds tot in de puntjes gedetailleerde houtwerk-plafonds, bij ons is ieder plafond even belangrijk en we zullen ieder plafond altijd met uiterste aandacht plaatsen. Hoe kunnen we jou helpen?

Maatwerk

Naast dat we voor ieder project passend maatwerk bieden, werken we altijd volgens de laatste regels en richtlijnen. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en garanderen en geniet jij van strak maatwerk.

Projecten waar we uit ons dak zijn gegaan

Bij Fleurbaaij plaatsen we al jaren heel wat plafonds, dus we kunnen er eindeloos over vertellen. We begrijpen echter dat jij misschien gewoon benieuwd bent naar de korte versie. Daarom hebben we een aantal van onze projecten voor je uitgelicht. Kun je rustig even rondkijken. Toch behoefte aan meer informatie? Dan kun je áltijd contact met ons opnemen

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer informatie over plafonds.

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?