Bonifatius College | Utrecht

Voldoet aan alles voor een moderne school

In opdracht van KlaassenGroep B.V. zijn we aan de slag gegaan met de renovatie van de vier gebouwen van het Bonifatius College in Utrecht. Een flinke klus, zeker omdat het een ouder gebouw betreft. Maar met de kennis en kunde die we bij Fleurbaaij in huis hebben, zorgen we er natuurlijk voor dat de middelbare school aan alles voldoet waar een moderne school aan moet voldoen.

Bonifatius College Utrecht

Het Bonifatius College

Het St. Bonifatius College is een Nederlandse rooms-katholieke middelbare school voor gymnasium, atheneum en havo in de Utrechtse wijk Abstede. De school bestaat uit vier gebouwen, die allemaal gerenoveerd en gedeeltelijk vernieuwd zijn. Het hoofdgebouw is volledig gerenoveerd. Zo worden de klaslokalen vergroot en komen er meer studieplekken en leerpleinen. Twee verouderde gymzalen, het huidige auditorium en de techniekruimte maken plaats voor een nieuwe vleugel die van alle gemakken is voorzien. Hier kan straks weer fijn gewerkt en geleerd worden.

Werkzaamheden

In januari en februari 2022 zijn de eerste twee gebouwen opgeleverd, compleet met thermische voorzetwanden, metalstudwanden, een cementdekvloer, systeemplafonds en wandbetegeling. Zo verhuisden de leerlingen en medewerkers van de school naar deze twee gebouwen, zodat we aan de slag konden met de renovatie van de andere gebouwen. De montage verliep dan ook in meerdere fasen en vergde bovendien de kennis en kunde van een ervaren afbouwbedrijf. Gelukkig weten de medewerkers van Fleurbaaij hun weg wel te vinden als het gaat om oplevering en renovatie, ook in verouderde panden. Wederom een succes!

Heb je een vraag over een van onze projecten?

Laat je nummer even achter, dan bellen we je terug. Onze adviseurs beantwoorden je vragen graag. 

Meer projecten bekijken?

We bouwen heel wat af. Het liefst schreeuwen we het van de daken, want we zijn best trots op ons werk. We snappen echter ook dat jij daar niet per se op zit te wachten, dus we hebben een aantal projecten voor je uitgelicht. Kun je ze even rustig bekijken, ook wel eens prettig.