Vloerbedekking

'T is goed vloeren met Fleurbaaij

Naast dat we veel verschillende vloeren leggen, stofferen we ze met net zoveel plezier. Net als bij onze andere diensten, zijn ook de mogelijkheden rondom vloerbedekking weer lekker veelzijdig. 

Er zijn verschillende structuren denkbaar, allemaal met een eigen uiterlijk en functie. De verschillende vloerbedekkingen hebben wel een aantal voordelen gemeen. Zo geven ze iisolatie en warmte en werken ze in veel gevallen geluidsdempend. Een ander groot voordeel is dat er veel soorten, kleuren en dessins beschikbaar zijn – en dat we iedereen dus gelukkig kunnen maken met een vloer.

Voor meer informatie over de verschillende soorten vloerbedekking kun je altijd even contact opnemen met onze adviseurs. Ze staan voor je klaar om je te woord te staan over de mogelijkheden van PVC, tapijt, tegelvloeren, vinyl en onze andere vloerbedekkingoplossingen. 

Mogelijkheden

We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de omgeving waar hij in verblijft. De vloer speelt daar een grote rol in. Daarom bieden we talloze mogelijkheden om de juiste vloer voor een bepaalde functie te realiseren. 

Goed onderhouden

Je geniet het langst van je nieuwe vloer als deze goed is voorbereid op het gebruik en tijdens het gebruik goed wordt onderhouden. Hoe je dat het beste doet, vertellen we je graag. Neem voor vragen gerust contact op. 

Maatwerk

Door het grote aanbod aan vloerbedekkingen, zijn de (combinatie)mogelijkheden oneindig. Om passend maatwerk te bieden denken we graag met je mee. Laat ons weten wat je wensen zijn, wij helpen ze waar te maken.

Projecten waar wij de vloer mee hebben geveegd

Er zijn al heel wat vloeren gelegd en bedekt door Fleurbaaij. Met een flink portfolio aan uiteenlopende projecten, komen wij nog maar weinig verrassingen tegen. Onze opdrachtgevers blijven we daarentegen positief verrassen met de oplossingen die we bieden. Bekijk onze projecten voor projecten die je voor gingen.  Klaar voor iets nieuws? Neem contact met ons op.

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer over bedekkingen weten?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?