Spackspuiten

Strak in de spack

Strakke muren en plafonds, wij weten er wel raad mee. Naast het stucwerk dat we leveren, spackspuiten we ook heel wat af. Spackspuitwerk is een afwerking met een kleine of grove korrel en wordt met een spackspuitmachine aangebracht. Daardoor zijn muren en plafonds super snel super strak. 

Onze spuitgasten werken razendsnel. Vaak is er voor het spackspuiten (vrijwel) geen voorbehandeling van muren en plafonds nodig. Deze methode is toepasbaar op ondergronden als beton en gipsplaten. De standaardkleur van spack is wit, maar wij zijn de moeilijkste niet en mengen met alle plezier een andere kleur voor je. 

Mogelijkheden

Spackspuitwerk kan in verschillende korrelgroottes worden toegepast. Zowel muren als plafonds kunnen worden overgespoten met spack, zodat de hele ruimte er binnen no-time mooi strak uitziet.

Stralend

Spackspuitwerk kan in verschillende kleuren worden toegepast. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken we graag met je mee en zorgen we ervoor dat jij met een lach op je gezicht naar een stralende muur kijkt. 

Advies op maat

In nieuwbouw wordt veelal gebruikgemaakt van deze methode. Twijfel je of een ruimte beter gestuct of gespoten kan worden? Laat het ons weten. Onze professionals staan klaar om je hierover te informeren.

Projecten die we strak hebben opgeleverd

We gaan zorgvuldig te werk om projecten te voorzien van de best passende verlichting. Benieuwd naar de lichtplannen die al werkelijkheid zijn geworden? We hebben een aantal projecten voor je uitgelicht. Heb je na het zien van deze projecten de smaak te pakken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.  

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Ook goed in het zicht blijven?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?