Vloeren

Goed gevloerd met Fleurbaaij

Onze vloeren zijn geschikt voor allerlei gebouwen en toepassingen. We zijn in staat om zowel constructieve als decoratieve vloeren te leggen. Constructieve werkvloeren zijn bijvoorbeeld:

– cementdekvloeren
– betonvloeren
– Fermacell vloeren
– Knauf brio 

De vele keuzes in kleur, structuur en materiaal bieden talloze mogelijkheden voor ontwerp, functionaliteit en uitstraling. We snappen dat het misschien wat veel is, dus we denken graag met je mee. 

Mogelijkheden

Op het gebied van vloeren zijn er talrijke mogelijkheden. Laat ons met je meedenken. We leggen al zó lang zó veel vloeren, we weten waar we het over hebben en hoe jij het meest gaat genieten van de nieuwe vloer.

Productkennis

Met een flinke dosis ervaring weten we goed wat we doen. Daarnaast houden we de markt sterk in de gaten. Met onze productkennis, de juiste certificaten en het naleven van de richtlijnen, durven wij een mooie, goede vloer te garanderen.

Maatwerk

Verschillende functies vragen verschillende oplossingen. Daarom kijken we altijd met je mee welke vloer het beste past. We bieden op die manier passend maatwerk voor ieder project. Hoe kunnen we jou helpen?

Uitdagingen die wij gevloerd hebben!

Bij Fleurbaaij leggen we al jaren heel wat vloeren, dus  we raken er niet over uitgepraat. We begrijpen echter dat jij misschien gewoon benieuwd bent naar de korte versie. Daarom hebben we een aantal van onze projecten voor je uitgelicht. Kun je rustig even rondkijken. Toch behoefte aan meer informatie? Dan kun je áltijd contact met ons opnemen.

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer informatie van onze bodem?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?