Tegelwerk

Alles over de mooiste tegelwerken.

Naast strakke wanden en mooie vloerbedekkingen draait Fleurbaaij zijn hand ook niet om voor vakkundig tegelwerk. Van robuuste natuurstenen tegels tot fijne, decoratieve mozaïekpatronen. Het is ons allemaal niet te gek. Tegels zijn niet weg te denken uit badkamers, keukens, gangen en ontvangstruimtes, dus we staan ook voor jouw project klaar om te tegelen.   

De vele soorten, maten en kleuren tegels kennen allen hun eigen specifieke eigenschappen. Wij adviseren je graag over de beste en meest geschikte toepassingen voor elke situatie.

Kwaliteit en service staan altijd zeer hoog in het vaandel bij Fleurbaaij. Met een uitgebreid klantenbestand en werken voor grote en kleine projecten, hebben we de afgelopen jaren flink wat kennis en expertise opgebouwd. We werken aan ieder project met de grootste aandacht en oog voor detail. Houdt ons scherp, jou tevreden en het tegelwerk netjes, ook op de langere termijn. 

Mogelijkheden

Badkamers, toiletten, vloeren, complete woningen: wij gaan overal mee aan de slag. Onze tegelzetters zijn vakkundig en bekwaam en laten zich niet uit het veld slaan door materialen en patronen. Zo kun jij alle kanten op.

Luxe tegels

Waar de tegel vroeger vooral een praktische oplossing was, wordt-ie tegenwoordig voor allerlei functies ingezet. Het aanzicht van interieur is steeds belangrijker en het aanbod steeds groter, maar wat de wens ook is, wij maken ‘m waar.

Maatwerk

Verschillende formaten, moeilijke hoekjes, combinaties van patronen, kleuren en soorten; niets is ons te gek. Voor ieder project bieden we maatwerk, zodat jij er vrolijk van wordt. Kunnen we je helpen? Neem gerust contact op.

Projecten waar wij daad bij woord voegden

We hebben al heel wat af getegeld. We willlen je er met alle plezier alles over vertellen, maar misschien vind je het fijner om gewoon even rond te neuzen. Daarom hebben we een aantal projecten voor je uitgelicht. Ben je na het zien van deze foto’s helemaal geïnspireerd geraakt? Neem dan gauw contact op. We helpen je graag.

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Meer tegeltjeswijsheden?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?