Certificaten

Wij bouwen duurzaam en veilig

Met het oog op het veranderende klimaat, de toekomst van de volgende generaties, maar ook op het hier en nu, zijn we continu bezig om onze werkzaamheden zo veilig en duurzaam mogelijk te kunnen doen. Om die garantie ook daadwerkelijk te kunnen geven, houden we de mogelijkheden tot certificeringen nauwlettend in de gaten. 

stadskantoor Hengelo

BREEAM

Fleurbaaij heeft ruime ervaring op het gebied van BREEAM. BREEAM is een certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Deze certificering helpt bedrjiven en organisaties met het behalen van de duurzaamheidsdoelen die zij zichzelf stellen. Hierbij kun je denken aan CO2-reductie, circulariteit, gezondheid en klimaatadaptie. 

Fleurbaaij helpt graag met het meedenken over de beste oplossingen voor jouw afbouwproject om aan de eisen die BREEAM stelt te kunnen voldoen. We kijken daarbij niet alleen naar duurzame materialen, maar ook naar akoestiek, luchtzuivering en andere zaken. 

VCA

Naast het oogje dat we in het zeil houden voor de toekomst en de planeet, kijken we ook naar het hier en nu. Het zijn namelijk iedere dag weer onze jongens die het waar moeten maken, dus hun veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom streven we niet alleen naar een veilige werkomgeving, maar hebben we ook certificaten voor diverse werkzaamheden. Zo garanderen we jou de beste kwaliteit op de veiligste manier. Om dat te waarborgen worden wij ieder jaar VCA gecertificeerd. 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld.