Onderhoud

Alles in goed onderhoud

Fleurbaaij zorgt niet alleen voor een zorgeloze afbouwtrajecten, wij garanderen ook jarenlang zorgeloos gebruiksgemak door onze verschillende onderhoudscontracten.

Wij kennen drie typen onderhoud. Jouw wensen én de specifieke eisen voor het gebouw zijn leidend bij de keuze voor het meest geschikte onderhoud. Je kunt bij ons kiezen uit:

  • Periodiek onderhoud (PO): Onderhoud dat uitgevoerd wordt volgens een bepaald onderhoudsschema.
  • Toestandsafhankelijk onderhoud (TAO): Onderhoud op basis van een inspectie of meting op basis van vooraf met elkaar bepaalde vastgestelde parameters.
  • Storingsafhakelijk onderhoud (SAO): Onderhoud dat uitgevoerd wordt door het optreden van een storing. Dit onderhoud is herstellend (vervanging of reparatie van defecte onderdelen en controleren van de gewenste parameters).

Mogelijkheden

We bieden voor ieder project, groot of klein, een passsend onderhoudscontract. Zo ben je verzekerd van een extra paar ogen om de boel netjes te houden en kom je niet voor verassingen te staan. 

Goed onderhouden

Een goed onderhouden gebouw gaat langer mee. Daarom is het belangrijk om dit nauwlettend in de gaten te houden. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom doen we er alles aan om jouw gebouw mooi te houden. 

Maatwerk

Maatwerk verdient de juiste aandacht. Daarom bieden we de mogelijkheid om projecten net zo zorgvuldig te onderhouden als dat ze gebouwd zijn. Meer weten over onze onderhoudsmogelijkheden? Neem gerust contact op.

Goed onderhouden projecten

In de loop der jaren bouwt Fleurbaaij mee aan heel wat projecten. Die gebouwen zullen allemaal nog wel even meegaan, want ook met het onderhoud is het picobello in orde. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je helpt om je project ook ná oplevering netjes te houden? We staan voor je klaar.

Fleurbaaij bouwt beleving

Met een team gedreven en ambitieuze vakmensen streven we naar een gestroomlijnde aanpak in verschillende fases en disciplines. Kwaliteit en een no-nonsensementaliteit vormen het fundament voor de beleving die we bouwen. 

Ook wat onderhoud nodig?

We denken graag met je mee, dus vertel, waar kunnen we je mee helpen?