Nieuw bij Fleurbaaij: Nicol Vering

Werkvoorbereider Nicol Vering: welkom bij Fleurbaaij!

Nicol Vering is in juni gestart als werkvoorbereider en is de nieuwste aanwinst in onze gezellige Fleurbaaij familie. Gespecialiseerd in droogbouw komt Nicol ons team van werkvoorbereiders versterken en gaat ze aan de slag voor diverse projecten binnen Fleurbaaij. Welkom Nicol!

Via een extern wervingsbureau kwam Nicol bij Fleurbaaij terecht. Omdat ze niet meer tevreden was met haar baan in de verkoop, was ze al een tijdje op zoek naar iets anders. Toen de functie van werkvoorbereider bij Fleurbaaij op haar pad kwam, was ze al snel overtuigd.

frontbhdp

Aan de bak

Nicol zal verantwoordelijk zijn voor het bestellen van materialen met betrekking tot droogbouw, het aanleveren van de juiste tekeningen en het onderhouden van contacten met aannemers en de jongens op de bouwplaats. Hieronder valt ook het maken van prijsvergelijkingen, garantiedocumenten en contracten. “Ik heb er een goed gevoel bij. Het is leuk afwisselend werk en alles wat ik had bij mijn vorige baan, maar dan zonder de harde cijfers.”

Geen ochtendmens

Als Nicol niet aan het werk is, is ze te vinden in Winterswijk, waar ze woont. Haar hobby’s zijn sporten, uit eten gaan en reizen. “Maar ja, dat vindt iedereen leuk”, zegt ze lachend. De ochtenden beginnen vroeg bij Fleurbaaij – iets waar Nicol nog aan moet wennen. Misschien is ze meer een avondmens? “Ik ben geen ochtendmens of een avondmens”, antwoordt ze. “Ik ben gewoon een dagmens. Ik ben pas wakker als ik hier de deur open trek.”

Girlpower

Fleurbaaij heeft al twee andere vrouwelijke werkvoorbereiders. In die zin is Nicol niet alleen, maar dat verbaast haar niet. Ze is dan wel nieuw binnen de afbouw, maar Fleurbaaij biedt haar een traject waarin ze zich in haar eigen tempo kan ontwikkelen en haar kennis kan uitbreiden. Nicol is niet zo bang voor tegenslagen. Als ze ergens tegenaan loopt, ziet ze het dan weer, zegt ze koeltjes. “Ik kijk er gewoon naar uit en ik zie wel wat ik tegenkom.” Het scheelt dat ze bij Fleurbaaij goed ontvangen is. “Echt een warm bad. Dat is zeker iets Achterhoeks. Of ik heb gewoon geluk!”

Ook aan de slag met of voor Fleurbaaij?

Laat ons weten waar je interesses liggen! We zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken.