Plan Indië | Almelo

11 woningen voor plan Indië

In samenwerking met onze opdrachtgever (ter Steege) zijn er 11 woningen gerealiseerd op plan Indië in Almelo.

Het rijke textielverleden van het uitgestrekte fabriekscomplex van Koninklijke Ten Cate is één van de inspiratiebronnen bij de vernieuwing van deze bijzondere plek en bepaalt de identiteit van de locatie. Het behoud van historische gebouwen is een belangrijk uitgangspunt voor Indië. Er blijven vier karakteristieke gebouwen staan; de Watertoren, de Weverij, Spoelerij en de Sterkerij. 

Verder blijven de gevels aan de zogenaamd Kalverstraat intact. Een wijk in Almelo met een geheel eigen sfeer. Indië is een wijk zoals je die nergens anders aantreft.

Wat is er gebeurd?

In totaal worden er ruim 600 woningen gerealiseerd.

Fleurbaaij was verantwoordelijk voor de totale afbouw. De oplevering is zonder opleverpunten verlopen en de uitvoerder van ter Steege heeft ons de complimenten gegeven voor de prettige samenwerking.

Nu op naar de volgende 17 woningen op plan Indië te Almelo!

Heb je een vraag over een van onze projecten?

Laat je nummer even achter, dan bellen we je terug. Onze adviseurs beantwoorden je vragen graag. 

Meer projecten bekijken?

We bouwen heel wat af. Het liefst schreeuwen we het van de daken, want we zijn best trots op ons werk. We snappen echter ook dat jij daar niet per se op zit te wachten, dus we hebben een aantal projecten voor je uitgelicht. Kun je ze even rustig bekijken, ook wel eens prettig.