MFA Boekelo

In het eigen dorp meewerken aan een multifunctioneel centrum: mooier kan haast niet.

Als rasechte Boekeloër haalt Pieter – directeur van Fleurbaaij – zijn hart op in het dorp. Dat Fleurbaaij mee mag werken aan een multifunctioneel centrum waar alle dorpsgenoten gebruik van kunnen maken vindt hij schitterend. 

Eigentijdse faciliteiten

 

Momenteel zijn we bezig met de tweede fase van de uitbreiding van Multi Functionele Accommodatie de Zweede. Op de planning staat de realisatie van een spelzaal voor een breed palet aan sporten en activiteiten. Hiermee krijgt niet alleen GV Unisson haar langverwachte, volwaardige onderkomen voor gymnastiek, turnen, volleybal en dans, ook het bewegingsonderwijs van zowel de Boekelose als Usselose scholen wordt hiermee gefaciliteerd.

Mooi project voor Pieter

Pieter over het project: ‘’Voor Fleurbaaij is dit niet het grootste project, maar zéker een van de leukste. Ik vind het mooi om te zien dat de dorpsgenoten ons voor dit soort klussen weten te vinden. Aan de Boekeloërs: bedankt dat Fleurbaaij hieraan mee mag werken.”

Ook aan de slag met of voor Fleurbaaij?

Laat ons weten waar je interesses liggen! We zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken.