VCA-certificaat verlengd

Safety first

We stappen iedere dag met het juiste been uit bed om mooie stappen te zetten. Het zou jammer zijn als er iets met dat been (of welk ander handig lichaamsdeel dan ook) gebeurt. We zijn dan ook blij dat we met de verlenging van ons VCA-certificaat de basis hebben gelegd om ook de komende drie jaar veilig en gezond aan het werk te kunnen.

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld.

Bedrijven die aan de VCA-waarden voldoen, bewijzen de opdrachtgevers en medewerkers daarmee dat ze veilig te werk gaan. Een VCA-certificaat is drie jaar geldig, mits je in de tussentijd aan alle voorwaarden blijft voldoen natuurlijk. Dat wordt ieder jaar gecontroleerd door de certificatie-instelling. 

Veiligheid bij Fleurbaaij

Veiligheid staat als vanzelfsprekend een belangrijke factor binnen Fleurbaaij. Daarom streven we niet alleen naar een veilige werkomgeving, maar hebben we ook certificaten voor diverse werkzaamheden. Zo garanderen we jou de beste kwaliteit op de veiligste manier.

Benieuwd hoe we op een veilige manier kunnen bijdragen aan jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.