Stukadoor

Weet jij van wanden?

Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar stukadoors. Vakmannen en -vrouwen die de wanden het allerliefst zo glad mogelijk zien en nog liever gister dan vandaag de handen uit de mouwen steken om daaraan bij te dragen. 

Stroomt de stuc jou nog nét niet door de aderen, maar sta je wel te springen om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Of ben je klaar voor een vliegende start en wil je graag leren?

Dit heb je in petto:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Wat ga je doen?

Als stukadoor ben je een belangrijke schakel in het afbouwproces. Jij zet de puntjes op de i en zorgt voor de finishing touch:

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou. Mits je er klaar voor bent om deze uitdaging aan te gaan in een gezellig team waar iedereen met veel plezier voor werkt, natuurlijk. We zoeken iemand die zin heeft om aan de bak te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Ook als je nog geen jarenlange ervaring hebt, ben je van harte welkom. We leren je het vak graag.

De functie is zeer afwisselend waarbij geen dag hetzelfde is en dat maakt het zo leuk.

Heb je vragen over de vacature? Bel of mail naar Ellen van Fleurbaaij. Tel: (0543) 471 166 Mail: ellen@fleurbaaij.nl

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Ben je er klaar voor, nieuwe collega?

Sta jij te springen om je bij ons team te voegen en past deze functie helemaal binnen jouw straatje? Laat het ons weten!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen: