Magazijnmeester

Loopt bij jou alles op rolletjes?

Dat is mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! Met alle mooie projecten die we mogen realiseren kunnen we wel wat hulp gebruiken wat betreft de voorbereidingen en onderhoud. Dus, ben jij handig en zorg je voor overzicht en uitstraling?

Dit heb je in petto:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Wat ga je doen?

Fleurbaaij is op zoek naar een materiaal- en magazijnmeester! Binnen deze functie zorg jij ervoor dat onze tuin en het pand er netjes bij liggen en dat alles op rolletjes verloopt.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die ons 10 tot 15 uur per week (flexibel inzetbaar) komt helpen in – onder andere – het magazijn om alle werkzaamheden vlekkeloos door te laten lopen. Het takenpakket bestaat uit:

Ben je woonachtig in de omgeving van Aalten en heb je zin om aan de slag te gaan bij het mooiste bedrijf van de Achterhoek? Neem dan gerust contact met ons op, we komen graag met je in gesprek!

Heb je vragen over de vacature? Bel of mail naar Ellen van Fleurbaaij. Tel: (0543) 471 166 Mail: ellen@fleurbaaij.nl

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Ben je er klaar voor, nieuwe collega?

Sta jij te springen om je bij ons team te voegen en past deze functie helemaal binnen jouw straatje? Laat het ons weten!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!