Leerling & stage

Hé, afbouwer in spé!

Fleurbaaij is actief betrokken om jonge mensen enthousiast te maken en op te leiden voor ons vak. 

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben ervaren leermeesters in dienst. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde talenten op het gebied van tegelzetters, stukadoors, wand- en plafondmonteurs en vloerenleggers. 

Wat we bieden:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Stage

Volg je een hbo of TU-opleiding in de richting van bouwkunde of technische bedrijfskunde? Ook dan hebben we hele mooie plekken voor je beschikbaar. We zijn vaak bezig met het voorbereiden of implementeren van vernieuwende processen en kunnen jouw inzichten goed bij gebruiken. Daarbij zorgen wij voor adequate begeleiding, zodat er ook nog kan worden afgestudeerd ;-).

Kom je bij ons werken en leren?

Wij geloven erin dat je pas écht leert tijdens het doen. Daarom bieden wij iedereen alle ruimte om het vak te leren kennen. Ben je er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan in een gezellig team waar iedereen met veel plezier voor werkt? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Kom je bij ons aan je weg timmeren?

Klaar voor de uitdaging? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact, dan vertellen we je direct wat de mogelijkheden zijn. Onze leermeesters staan te springen om jou het vak te leren!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!