Hulp gezocht!

Vriendschap op twee wielen

Zondag is voor mij een echt ontspanmoment. Met acht ploeggenoten mountainbike ik, met heel veel plezier en een klein beetje zweet, door het mooie Twentse landschap. Na afloop steevast twee borrels met appeltaart en dan naar huis voor de lunch. Hieruit is een hechte vriendschap tussen hele verschillende mensen ontstaan. Fietsen is de rode draad gebleven, maar lief en leed delen maakt die vriendschap nog mooier. En we beseffen met elkaar dat we het goed hebben: iets dat helaas niet voor iedereen is weggelegd…

Bikes for Homies

Twee maanden terug kwam ploeggenoot Stephan Zoetman met het mooie idee om mee te doen met de ’Bike for Homies’ van Amsterdam naar Parijs. Spontaan heb ik me aangemeld om mee te gaan. Samen met Harold Vaanholt, Jan Kiers en Stephan vertrekken we zondag 19 juni van de Dam in Amsterdam op onze mtb’s in zes dagen naar de Eifeltoren in Parijs. De tocht wordt georganiseerd door Bike for Homies met als doel geld op te halen voor daklozen. Uiteraard hebben wij ons verbonden aan dit mooie doel. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen, de trainingen, een paar kilo’s kwijtraken, een oefentocht naar Friesland (en weer terug), het optimaal instellen van onze fietsen en uiteraard ook met het (financieel) ondersteunen van ons doel. 

 

 

Wil jij ons helpen?

We kunnen je hulp goed gebruiken! Alle beetjes zijn welkom. Dus aarzel niet en klik, lees en doneer via de doneerpagina.