Werkvoorbereider afbouw

Een goed begin is het halve werk...

Daarom zijn we bij Fleurbaaij op zoek naar een werkvoorbereider afbouw.

In deze functie krijg je te maken met alle facetten die bij het afbouwen komen kijken. Omdat je met veel verschillende producten en contacten bezig bent, is het de uitdaging om alles in beeld te brengen en het overzicht te bewaken. Je biedt ondersteuning bij zowel de voorbereidende als de uitvoerende fase van het project. 

Daarnaast beheer je de documentenstroom stel je projectplannen op, coördineer je de onderaannemers, bewaak je de kosten en controleer je het tekenwerk. 

Kortom: je bent altijd in de weer, maar dat vind jij juist leuk. 

Dit heb je in je mars:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel in het afbouwproces. Jij gaat je namelijk bezighouden met de zaken die er toe doen:

Wie zoeken wij?

In de functie werkvoorbereider zoeken we iemand met mbo of hbo werk- en denkniveau die de werken voornamelijk van binnenuit aanstuurt. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het gehele proces tijdens de uitvoering van de projecten.

De functie is zeer afwisselend waarbij geen dag hetzelfde is en dat maakt het zo leuk.

Heb je vragen over de vacature? Bel of mail naar Ellen van Fleurbaaij.
Tel: (0543) 471 166
Mail: ellen@fleurbaaij.nl

 

 

 

 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Ben je er klaar voor, nieuwe collega?

Sta jij te springen om je bij ons team te voegen en past deze functie helemaal binnen jouw straatje? Laat het ons weten!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen: