Wand- en plafondmonteur

Weet jij van wanden, maar zit je nog niet aan je plafond?

Dat is mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! Met alle mooie projecten die we mogen realiseren kunnen we wel wat hulp gebruiken wat betreft wanden en plafonds. Het gaat daarbij onder andere om systeemplafonds, metal studplafonds en metal studwanden. 

Dus, ben jij de hands-on doorpakker die wij kunnen gebruiken?

Dit heb je in petto:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Wat ga je doen?

Als wand- en plafondmonteur ben je een belangrijke schakel in het afbouwproces. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor een superstrakke afwerking:

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou. Mits je er klaar voor bent om deze uitdaging aan te gaan in een gezellig team waar iedereen met veel plezier voor werkt, natuurlijk. We zoeken iemand die zin heeft om aan de bak te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Ook als je nog geen jarenlange ervaring hebt, ben je van harte welkom. We leren je het vak graag.

Ben jij een Pietje precies met een flinke dosis ruimtelijk inzicht? Laat het ons weten!

Heb je vragen over de vacature? Bel of mail naar Ellen van Fleurbaaij.
Tel: (0543) 471 166
Mail: ellen@fleurbaaij.nl

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Ben je er klaar voor, nieuwe collega?

Sta jij te springen om je bij ons team te voegen en past deze functie helemaal binnen jouw straatje? Laat het ons weten!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!