Projectleider (droge) afbouw

Houd jij het overzicht?

Dat is mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! Met alle projecten die we mogen realiseren kunnen wij wel wat hulp gebruiken wat betreft het aansturen en bewaken van de werkzaamheden. Dus, ben jij gestructureerd en zorg je voor overzicht en een fantastisch eindresultaat?

Dit heb je in petto:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

Wat ga je doen?

Jouw functie is allesomvattend: Je bent financieel eindverantwoordelijk voor project(en), je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en relaties. Als projectleider ben jij iemand die weet van aanpakken, en bent de persoon die het overzicht kan houden. Je bent communicatief sterk en weet welke zaken je moet scheiden. Elk project bewaak jij van begin tot eind, waarbij je toeziet op een juiste technische uitwerking en voorbereiding. Daarin ben jij degene die het goede voorbeeld geeft, je ondersteunt je collega’s wanneer dit gevraagd wordt. Je brengt wekelijks verslag uit aan je teamleider en waar nodig geef je hem gevraagd en ongevraagd advies.

Wat vragen we van je?

Functie-eisen

Ons aanbod

Als Projectleider krijg je veel vrijheid en vertrouwen om je eigen werkzaamheden en projecten in te delen. In deze ondernemende rol faciliteren we je optimaal:

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Ben je er klaar voor, nieuwe collega?

Sta jij te springen om je bij ons team te voegen en past deze functie helemaal binnen jouw straatje? Laat het ons weten!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!