Meewerkend Voorman

Jouw rol als meewerkend voorman

Als meewerkend voorman heb jij een afwisselend en uitdagende baan. Je bent de natuurlijke leider van afbouw, maar ben ook niet vies om zelf je handen uit de mouwen te steken om het team te helpen; een echte hands-on teamspeler dus. Je bent op de bouwplaats het verlengstuk van de projectleider en werkvoorbereider. Jouw taken zijn onder andere:

Dagelijkse Aansturing: Je verzorgt de dagelijkse aansturing van ons enthousiaste en gedreven team. Elke dag zorg je voor de juiste sfeer, bewaakt de veiligheid en stuurt het team bij waar nodig.

Aanspreekpunt voor de Opdrachtgever: Als de vertegenwoordiger van Fleurbaaij op de bouw ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Jouw klantvriendelijkheid en professionele aanpak zijn essentieel.

Kwaliteitscontrole: Jij bent letterlijk onze ogen en oren op de bouwplaats. Je zorgt ervoor dat alles voldoet aan de hoge standaard die Fleurbaaij nastreeft.

Materialen en Transporten: Ontvangst en controle van materialen en transporten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Een goed georganiseerd afbouwproces begint bij jou.

Vooruitdenkend in de Werkzaamheden: Je bent niet alleen bezig met wat er vandaag moet gebeuren, maar denkt ook vooruit. Je kunt dus goed plannen en werkzaamheden inschatten. Om dit goed te kunnen doen zul je ook aanwezig zijn bij bouwvergaderingen en dagstarts.

Wat breng je mee:

Wie zijn wij?

Fleurbaaij Totaal Afbouw is een moderne afbouwer met in totaal zes afbouwdisciplines: cementdekvloeren, binnen stucwerk, buiten stucwerk, buitengevelisolatie, tegelwerk en wand- en plafondsystemen. Fleurbaaij introduceert een nieuwe manier van afbouwen: we bieden een totaalaanpak waarin we alle fases en disciplines rondom een project bundelen en stroomlijnen tot één vloeiend geheel. Maar we zijn vooral een plezierige club van ambitieuze mensen met een hoog kennisniveau en waar we samen mooie succes behalen. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en de samenwerking met collega’s is prettig. Er is een no nonsense cultuur waarbij er dagelijks gestreefd wordt naar perfectie en gewerkt wordt aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het is een jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Kortom; een plek waar je echt tot je recht komt.

Wat mag je bij Fleurbaaij mag verwachten:

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel in het afbouwproces. Jij gaat je namelijk bezighouden met de zaken die er toe doen:

Wie zoeken wij?

In de functie meewerkend voorman zoeken we een natuurlijke leider van afbouw, die ook niet vies is om zelf de handen uit de mouwen te steken om het team te helpen.

De functie is zeer afwisselend waarbij geen dag hetzelfde is en dat maakt het zo leuk.

Heb je vragen over de vacature? Bel of mail naar Ellen van Fleurbaaij. Tel: (0543) 471 166 Mail: ellen@fleurbaaij.nl

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen:

Ben je er klaar voor, nieuwe collega?

Sta jij te springen om je bij ons team te voegen en past deze functie helemaal binnen jouw straatje? Laat het ons weten!

Via het formulier hiernaast kun jij je nummer alvast achterlaten, dan bellen we je terug. Wil je direct spijkers met koppen slaan, voeg dan alvast je CV toe. Dan zit je misschien héél binnenkort al bij ons aan de koffie!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Fleurbaaij is een fluitje van een cent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de sollicitatie-stappen: