Fleurbaaij weer jaarlijkse VCA audit behaald!

We mogen proosten, want Fleurbaaij heeft de jaarlijkse VCA-audit wederom met glans behaald! Niet geheel verrassend natuurlijk, want alle medewerkers van Fleurbaaij hechten veel waarde aan veiligheid. 

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM-managementsysteem dat voldoet aan de ARBO-regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Met een VCA-certificaat legt Fleurbaaij een goede basis om elke dag weer veilig en gezond aan het werk te gaan.

De audit bij Fleurbaaij

Omdat er binnen Fleurbaaij verschillende soorten werkzaamheden worden verricht, is de veiligheid en gezondheid per afdeling afhankelijk van andere factoren. Zo werken wij met diverse bouwmaterialen, machines, transportmiddelen en gereedschappen. Om dit veilig te kunnen blijven doen, is een keuring af en toe nodig. 

Een gecertificeerd bedrijf

De VCA-audit die we onlangs hebben gehad, controleert of onze organisatie voldoet aan de minimumeisen en documenten van het VCA-certificaat. Op basis van dit onderzoek is echter gebleken dat Fleurbaaij op alle punten goed scoort en daarmee wederom een VCA gecertificeerd bedrijf te noemen is. Je ziet aan de vrolijke gezichten van onze collega’s dat we hier erg blij mee zijn! Op naar weer een veilig en gezond jaar.