Nieuw Develstein | Amsterdam

Nieuw project i.s.m. Ten Brinke: 262 appartementen in Amsterdam Zuidoost

Met de oplevering van de grond door de gemeente Amsterdam begin 2021 is het startschot gegeven voor de bouw van het project Nieuw Develstein in Amsterdam.

Na de intensieve voorbereidingsfase, die is uitgevoerd door de succesvolle projectontwikkelaar Ten Brinke, is een begin gemaakt met de realisatie van de appartementen en een verdiepte parkeergarage in Amsterdam Zuidoost. Fleurbaaij verzorgt in samenwerking met Ten Brinke de complete afwerking van de maar liefst 262 appartementen en 106 parkeerplaatsen. Daar gaan we in juni mee aan de slag. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2023.

Gigantische opgave

Met trots hebben we de opdracht voor de oplevering van de nieuwe, betaalbare appartementen aan de Develstein aangenomen. Het complex bestaat uit drie bouwdelen met in totaal 262 middeldure huurwoningen ontworpen door LEVS architecten. Onder de woningen komt een parkeergarage voor fietsen en auto’s.

De werkzaamheden

Het complex Develstein bestaat uit drie bouwdelen. Fleurbaaij verzorgt de volledige afbouw van:

  • meer dan 34000 m2 anhydrietvloeren
  • ruim 24000 m2 stucwerk
  • ruim 22000 m2 spackwerk
  • meer dan 26000 m2 behang
  • metalstud wanden en plafonds
  • HWC plafonds

Mooie uitdaging

Het op zo’n grote schaal uitvoeren van deze activiteiten houdt ons bij Fleurbaaij nog wel even lekker bezig! De verhuur start dit jaar en we zijn ervan overtuigd dat we – met de slagkracht van Fleurbaaij – de woningen in 2023 volledig gebruiksklaar kunnen opleveren. We kijken uit naar een prettige samenwerking voor dit mooie project in Amsterdam!

Weten hoe Fleurbaaij jou van dienst kan zijn? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. We staan voor je klaar!