Maasvlakte | Rotterdam

Fleurbaaij bouwt mee aan de grootste logistieke ontwikkeling op risico in Nederland

In opdracht van GOLDBECK Nederland heeft Fleurbaaij haar tanden gezet in een joekel van een logistiek project: de afbouw van een distributiecentrum – geheel volgens SMARTLOG-concept van logistiek ontwikkelaar DHG – op de Maasvlakte. De bouw van het mega distributiecentrum van DHG in Rotterdam begon in 2021 en er wordt maar liefst 233.000 m² warehouse in één bouwfase aangepakt.

SMARTLOG

DHG zet zich al enkele jaren volledig in voor de ontwikkeling van SMARTLOG’S, nieuw high-end logistiek vastgoed. SMARTLOG werd in het leven geroepen door DHG en staat voor smart logistics. Het is het snelst groeiende warehouseconcept van Nederland. Alle nieuwe distributiecentra uit de portefeuille van DHG worden volgens het concept ontwikkeld en gebouwd. De distributiecentra liggen stuk voor stuk op logistieke toplocaties en in en rondom havengebieden.

Fleurbaaij op de Maasvlakte

Fleurbaaij is door GOLDBECK gevraagd om zich
te richten op de totale afbouw van de kantoorruimtes en de toiletten van het XXL distributiecentrum. Dit betreft alles van cementdekvloeren tot plafonds en van tegelwerk tot aan deurdrangers. Het terrein is voor grootschalige ontwikkeling in de haven van Rotterdam en ligt direct aan belangrijke spoor-, weg- en waterverbindingen. 

Over GOLDBECK

GOLDBECK streeft naar een hoge mate van duurzaamheid. Het portfolio bestaat uit parkeergarages, kantoorgebouwen en bedrijfsruimten voor logistiek en industrie. In dit geval dus een XXL distributiecentrum. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van een modulair bouwsysteem. Hierdoor worden constante kwaliteit, onafhankelijkheid van externe invloeden en een hoge mate van duurzaamheid gegarandeerd. Daarnaast is de bouwtijd korter en blijven de kosten binnen het budget. Dat is goed nieuws voor een project als dit, waarbij maar liefst 233.000 vierkante meter warehouse in één fase wordt gebouwd en opgeleverd.

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd hoe Fleurbaaij jou van dienst kan zijn bij jouw project? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.