Vinaora Nivo Slider

Geen "VETTE" jaren?

Juist nu er een crisis in de bouw gaande is willen we nog meer en beter samenwerken. Fleurbaaij heeft plezier in haar werk bovenaan staan. Wij geloven in de mensen van de werkplek en de kracht die van hen uit gaat. Zij weten wat er goed en fout gaat en nog belangrijker, wat er morgen beter kan.. Ons motto is dan ook Samen voor Afbouwen.

Samen voor-af-bouwen is een continue verbeterproces, aangejaagd en gedragen door onze medewerkers zelf. In onze open bedrijfscultuur proberen wij steeds van elkaar en van onze klanten te leren. Door deze voortdurende ontwikkeling gaan wij de toekomst vol vertrouwen in.

In het kader van samen voor afbouwen hebben we geen kerstgeschenken voor relaties, maar richten wij ons op de mensen met wie we intensief samenwerken. De mensen van de werkvloer en van alle disciplines!!!

Op alle werken waar wij woensdag 21 of donderdag 22 december actief zijn delen wij ballen uit voor alle aanwezige bouwvakkers, omdat het bouwen, nog steeds, zo'n mooi vak is. Wij willen werken aan een nieuwe toekomst voor de bouw. Wij willen in 2012 nog beter met u samenwerken en wensen u "vette" feestdagen!!

Namens alle medewerkers van Fleurbaaij Totaal Afbouw

Laatste nieuws