Vinaora Nivo Slider

Start buitengevelisolatie Adviescentrum Rabobank Doetinchem

Fleurbaaij is in opdracht van de KlaassenGroep gestart met de aanbreng van de buitengevelisolatie bij het nieuwe adviescentrum van Rabobank Graafschap-Midden te Doetinchem.

Ter bevordering van de gebouwuitstraling en het onderscheidend vermogen van de Rabobank wordt de buitengevel in wit pleisterwerk uitgevoerd. De bouw bestaat uit een laagbouw en een hoogbouw, met onder de gehele oppervlakte van het gebouw een parkeergarage. Het lage gedeelte bestaat uit 3 bouwlagen en een dakopbouw. Het hoge gedeelte bestaat uit 6 bouwlagen met dakopbouw

Het nieuwe, duurzame kantoor wordt gevestigd op het nieuwe bedrijventerrein 'Hamburgerbroek Zuid' in Doetinchem. Rabobank Het nieuwe pand wordt ingericht als een financieel adviescentrum. Het nieuwe pand wordt in 2011 opgeleverd.

Het nieuwe kantoorpand voldoet aan actuele eisen ten aanzien van duurzaamheid, zoals: GreenCalc B-label, veel licht en transparantie en weinig warmte uitstraling. Bovendien is het kantoor naast het treinstation gelegen. Marktconformiteit komt hier samen met duurzaamheid.

 

Laatste nieuws