Vinaora Nivo Slider

Fleurbaaij Akoestiek zoekt een werkvoorbereider/ coördinator!

Geloof jij in een wereld waar mensen blij worden van creatieve oplossingen?
Dan is Fleurbaaij Akoestiek iets voor jou! Wij zijn een snelgroeiende en zelfstandig opperende bedrijfstak binnen Fleurbaaij waar we ons richten op akoestische oplossingen.
Iedereen heeft het recht om te wonen, werken en verblijven in een prettig ruimte, en onze uitdaging is om dit te creëren! Het doel is om samen met de klant te komen tot creatieve akoestische oplossingen waar zij, én wij blij van worden.

Fleurbaaij Akoestiek staat voor:
Creativiteit Teamwork
Co-creatie
Klantvriendelijkheid

Als jij je hierin kunt vinden en daarnaast over het nodige technisch inzicht en coördinerend vermogen beschikt om de werkvoorbereiding van onze projecten op je te nemen dan ben jij wellicht de aanvulling die wij zoeken.
Hoe zien jou werkzaamheden eruit? Nadat jouw collega (akoestisch adviseur) de klant heeft bezocht en de geluidsmeting heeft verricht denk je mee over het ontwerp en de uitvoeringstechnische aspecten van de oplossing. Je verplaatst je in de klant en verwerkt het ontwerp in een offerte waar hij blij van wordt. Wanneer het werk in opdracht is neem je het klantcontact over en regel je de werkvoorbereiding en uitvoering. Daarnaast hou je de projectadministratie bij.

Naast onze dagelijkse werkzaamheden zijn we steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe producten, het aanspreken van nieuwe markten en het vergaren van kennis. Brainstormen, proberen, vallen /weer op staan en successen vieren is dagelijkse kost.

Ben jij:
- Enthousiast,
- Ondernemend
- Organisatorisch sterk

En heb je:
- Ervaring met werkvoorbereiding en calculatie in de (af)bouw/ interieurbouw
- MBO of HBO niveau

Dan dagen we je uit een leuke mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !


Laatste nieuws